(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsimme nyt ammattitaitoista IV-asentajaa tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät monipuoliset IV-huolto- sekä asennustehtävät kuten esimerkiksi kanavien ja IV-järjestelmien uudisasennus, saneeraus sekä korjaustyöt. Työkokemus käytössä olevien kiinteistöjen IV-töistä katsotaan eduksi. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Sinulla on soveltuva alan koulutus (LVI-/putkiasentaja), lisäksi toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta edellä mainitun kaltaisista työtehtävistä. Toivomme sinulta teknistä moniosaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet valmis työskentelemään monipuolisessa työssä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvät IT-taidot sekä B-ajokortin. Oma auto on tehtävässä eduksi.

Tehtävään valitulle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta 10.12.2020 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Malmberg, jonka tavoitat numerosta +358505167260. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -