(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Oletko IV-urasi alussa tai jo vähän enemmän (tai paljonkin) kokemusta kerryttänyt konkari? Mikäli asenteesi on kohdallaan, me etsimme sinua!

Me WorkPowerilla etsimme asiakasyrityksellemme IV-asentajaa vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle. Työtehtävät ovat monipuolisia, aina asennuksesta ja korjaamisesta laitteiden huoltoon. Kerrothan hakemuksessasi siis tarkasti, mitä olet jo tehnyt ja mitä taas tahtoisit vielä oppia! 

LVI-asentajan perustutkinto katsotaan eduksi, sekä myös kokemuksella kerrytetty ammattitaito. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. 

WorkPower on luotettava, kotimainen yritys, joka on toiminut henkilöstöpalvelualalla jo vuodesta 2003 lähtien! Panostamme työntekijöidemme tyytyväisyyteen ja tuemme tekijöitämme heidän koko työsuhteensa ajan. Tarjoamme myös laadukkaat työvermeet työsuhteen ajaksi sinun käyttöösi! Palkan maksamme TES mukaan, sinun kokemukseesi perustuen. 

Hae IV-asentajan paikkaa pikaisesti palkkatoiveen kera nettisivuillamme. Lisätietoja tarvittassa antaa HR-koordinaattori Jenna p. 040 667 9544

avainsanat; IV-asentaja, Ilmanvaihtoeristäjä, Tampere, IV