(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt ammattilaistiimiimme

 

IV-asentajaa

 

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset IV-huoltotyöt asiakaskohteissamme. Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7-15.30 välillä.

 

Odotamme sinulta IV- alan koulutusta ja omaat työkokemusta ilmastointiasentajan monipuolisista tehtävistä huolto-, korjaus- ja asennuskohteista. Kokemus IV-mittauksista luetaan eduksi. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä. Tarvitset työssäsi B-ajokortin.

 

Tarjoamme viihtyisän ja vakaan työyhteisön. Luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa ja autamme sinua kehittämään osaamistasi, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme ja ole huomisella töissä!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 30.1. mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä osoitteesta rekry (at) lassila-tikanoja.fi.

 

Tutustu arvoihimme tarkemmin täältä: L&T - Huomisella töissä