(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

 

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme

 

IV-asentajaa

 

vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset IV-työt asiakaskohteissamme.

 

Odotamme sinulta IV- alan koulutusta ja työkokemusta ilmastointiasentajan monipuolisista tehtävistä huolto-, korjaus- ja asennuskohteista. Jos vielä omaat kokemusta kylmäasennuksista ja/tai omaat luvan ko. töihin, luemme sen eduksesi. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä.

 

Tarjoamme viihtyisän ja vakaan työyhteisön että vaihtelevan työnkuvan. Luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 30.11. mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä osoitteesta rekry (at) lassila-tikanoja.