(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haemme nyt ammattitaitoista IV-asentajaa tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät monipuoliset IV-huolto- sekä asennustehtävät kuten esimerkiksi kanavien ja IV-järjestelmien uudisasennus, saneeraus sekä korjaustyöt. Työkokemus käytössä olevien kiinteistöjen IV-töistä katsotaan eduksi. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Sinulla on soveltuva alan koulutus (LVI-/putkiasentaja), lisäksi toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta edellä mainitun kaltaisista työtehtävistä. Toivomme sinulta teknistä moniosaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja olet valmis työskentelemään monipuolisessa työssä. Työssä tarvitset sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, hyvät IT-taidot sekä B-ajokortin, oma auto on eduksi.

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 10.11.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa IV-työnjohtaja Mikko Suhonen 050 441 4228 mikko.suhonen@iss.fiISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -