(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme pääkaupunkiseudulle

 

IV-ASENTAJIA

 

kokoaikaisiin, vakituisiin työsuhteisiin. Tehtävät liittyvät ilmastointilaitteisiin ja niihin huoltoihin sekä mahdollisesti korjauksiin. Asiakaskohteemme vaihtelevat asuinkiinteistöistä liikekiinteistöihin ja töitä tehdään pääkaupunkiseudulla arkisin, pääasiassa klo 7-15.30 välillä.

 

Odotamme sinulta alan koulutusta ja kykyä tehdä omatoimisesti ja itsenäisesti töitä. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa mutta pääasia on, että olet innokas kehittämään ammattitaitoasi ja sinulla on halukkuutta oppia uutta. Asiakaspalveluhenkisyys sekä tunnollinen työasenne auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Me arvostamme laadukasta työnjälkeä ja toivomme sinulta vastuullista työotetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Ajokortti on työssä välttämätön ja oma auto luetaan eduksi.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat huoltopäällikkö Jyri Klinkiltä arkisin klo 8-16 välillä, puh. 050-3858510