(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Etsimme ilmanvaihdon kokonaispalveluita tarjoavalle asiakkaallemme IV-asentajaa pk-seudun kohteisiin!

Työtehtäviisi kuuluvat laaja-alaisesti erilaiset työtehtävät ilmanvaihtoalalla, pienistä kohteista suurempiin toimijoihin.

Toivomme, että sinulta löytyisi jo työkokemusta muutaman vuoden ajalta vastaavista tehtävistä, alan koulutus on eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan sekä oman auton käyttövalmius.

Arvostamme kuitenkin eniten rehtiä ja joustavaa tekijää, jolla on asenne kohdallaan. 

Tarjoamme sinulle tiiviin ja työtäsi tukevan huipputiimin, kattavan perehdytyksen sekä vakituisen työsuhteen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!


Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/