(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme Joensuuhun

 

IV-ASENTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset IV-asennus- ja mittaustyöt asiakaskohteissamme.

 

Odotamme sinulta LVI - alan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta ilmastointiasentajan huolto-, korjaus-, asennus-, puhdistus- ja ilmamäärien mittaustehtävistä.  Muu kiinteistötekniikan osaaminen, kuten kylmätekniikan osaaminen luetaan eduksi. Olet luonteeltasi vastuullinen ja asiakaspalveluhenkinen. Laadukas työnjälki on sinulle kunnia-asia ja olet alasi rautainen ammattilainen.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työnkuvan, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3, alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat työnjohtaja Mika Miettiseltä, 050-4431384.