IV-asentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Haemme ammattitaitoista IV-ASENTAJAA asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Nykyaikaistamme asiakkaidemme kiinteistöjä kokonaisvaltaisesti. IV-asentajana vastaat ilmanvaihdon asennuksista, mittauksista ja säätötöistä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15.30 välille, mutta toivomme joustoa työaikojen suhteen. 
 
Tehtävässä menestyäksesi sinulla on vähintään 5 vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä (ilmanvaihdon asennukset, mittaukset ja säätötyöt). Lisäksi eduksesi katsomme myös osaamisen puhaltimien ja moottorien vaihdoista, sekä talotekniikan tutkinnon. Työskentelet itsenäisesti kentällä, mutta olet myös hyvä tiimipelaaja. Olet joustava, oma-aloitteinen sekä ulospäinsuuntautunut. Asiakaspalvelulähtöisyys ja myyntihenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta. Työn suorittamiseksi tarvitset B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Valitulle henkilölle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys, jonka läpäisy on edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme sinulle ISS:llä ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Kuulostiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.2.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mikko Suhonen, puh. 050 4414228.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1232458
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki