IV-Asentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Etsimme asiakkaallemme asentajaa ilmalämpöpumppujen asennuksien pariin.

Haussa alan perustutkinnon ja hyvät kädentaidot omaavia henkilöitä, jotka haluavat erikoistua ilmalämpöpumppujen asennuksiin ja huoltotöihin. Työ on monipuolista ja vaatii myös monipuolisuutta tekijältään. Kaikki aikaisemmat mekaaniset huoltotyöt ovat eduksi, mutta tärkeintä on avoin mieli ja halu oppia uutta.

Työt tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden luona, joten tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Koneet ja laitteet kehittyvät kokoajan, joten jatkuva uuden opiskelu on osa työtä. Ala kasvaa tasaisesti ja laitteiden huoltajia tarvitaan aina. Tarjolla mahdollisuus pitkään ja varmaan työsuhteeseen!

Tarjoamme:
- Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen.
- Mahdollisuutta tehdä töitä vakavaraisessa ja perinteikkäässä Turkulaisessa yrityksessä
- Laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä.
- Hyvät työvälineet.
- Alan ammattilaisten tuen työntekoosi sekä kattavan perehdytyksen työhösi.

Toivomme:
- Suomen kielen taitoa
- Alan kokemus on eduksi.
- Asiakaspalveluhenkisyyttä.
- B-ajokorttia
- Voimassaolevat ammattikortit.
- Joustavuutta ja tunnollisuutta.
- Aitoa tahtoa ja asennetta työskennellä alan huipulla.

Olit sitten jo kokenut IV-alan konkari tai sellaiseksi pyrkivä, lähetä hakemuksesi pikapuoliin. Huomioimme kaikki hakemukset. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Työt alkavat heti oikeiden asentajien löydyttyä, joten ole nopea!

Yhteystiedot:
Markus Muurinen
0447050894
markus.muurinen@smilepalvelut.fi
www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1218124
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku