(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Jatkamme kasvua ja vahvistamme huoltotiimiämme hakemalla oma-aloitteista IV-asentajaa Ouluun. Toimit asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Jos olet ulospäinsuuntautunut ja pidät asiakaspalvelutyöstä, olet etsimämme henkilö!

Tehtäviisi kuuluvat IV- mittaus ja säätötyöt sekä pienet IV-asennukset asiakaskohteissamme (mm. päiväkoteja ja kouluja). Tehtävä edellyttää 3-vuorotyövalmiutta.

Tarjoamme sinulle:

  • osaavan tiimin tuen
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuoliset työkohteet
  • hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen

LVI/IV-alan ammattilaisena sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien mittaus-, säätö-, huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Arvostamme lisäksi tietotekniikan hyvää hallintaa ja valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työt ovat pääasiassa Oulussa, mutta toivomme sinulta tarvittaessa matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Pasi Karttunen, p. 040 711 0329. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja prosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Hae tehtävää 18.01.2018 mennessä oheisen linkin kautta.