(Poistunut julkaisusta)

Iv-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme Iv-asentajaa asiakasyrityksemme vaihtuviin saneerauskohteisiin Pk-seudulle.

Työ sisältää pääosin ilmastointilaitteiden säätö- ja huoltotöitä vaihtuvissa huoltokohteissa Pk-seudulla. Hakijalta odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä huomioimme myös hakijat, jotka ovat tehneet esimerkiksi avustavia Iv-asennustöitä, tai sinulta löytyy alan opintoja. Katsomme myös eduksi mikäli sinulta löytyy kokemusta eristystöistä. Työtehtävät määrittyvät työntekijän osaamisen mukaan.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön sekä auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi vaihtuvien kohteiden vuoksi.

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella minkä jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja luulet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen heti tulemaan sivujemme kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Maria Pelkonen, HR-koordinaattori

maria.pelkonen@workpower.fi

Avainsanat: Iv-asentaja, Iv-asennustyö, saneeraus, pääkaupunkiseutu