IV-asentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Monipuoliseen työtehtvään ammattitaitoinen IV-asentaja


Mikäli olet otsikon mukainen kaveri, niin lue toki ilmoitus loppuun! Etsinnässä on siis ilmastointiasentaja, joka taitaa uudis-, saneeraus- sekä huoltotyöt. Työalueena toimii pääkaupunkiseutu, painopisteenä Helsinki, Espoo sekä Vantaa.

Päivät tässä työssä eivät ole samanlaisia, joten mikäli tykkäät vaihtelusta työpäivissäsi niin tässä olisi sinulle oiva vaihtehto!

Tarkoituksena on, että meidän kautta työllistyvä henkilö vakinaistuu asiakasyrityksen palvelukseen.

Asiakkaamme on toiminut ilmastointialalla yli 10 vuotta ja tällä hetkellä työllistää seitsemän kokoaikaista työntekijää. Vauhti heillä on kasvussa ja nyt hakevat yhteistyössä meidän kanssa lisää vahvistusta heidän tiimiin!


---------- 

Mitä odotamme hakijalta:
Etsimämme henkilö on sellainen, joka pärjää yksin sekä ryhmässä työssään. Hän sopeutuu nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja pystyy tarvittaessa soveltamaan. Hänen työnjälkensä on hyvää ja työt sujuvat ripeästi. Hän tulee ajoissa töihin ja työpäivän aikana tekee töitä. Häneltä löytyy asennetta ja halua tehdä töitä!


Odotamme  työnhakijoilta:

 • ammattikortteja
 • vähintään muutaman vuoden työkokemusta ilmastointiasentajana
 • reipasta ja rehtiä asennetta työtä kohtaan
 • suomen kielen taitoa
 • tiimityöskentelytaitoja

 

 

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen hyvällä palkalla ja hyvällä työporukalla! Meidän kanssa ei tarvitse ottaa riskiä, sillä me hoidamme työnantajana vastuumme ja velvollisuutemme niin kuin kuuluukin!

---------- 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Ilmari Ainasoja
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
040 530 13 84
ilmari.ainasoja@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1170908
 • Työsuhde: Muu
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 24.9.2018
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa