(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Oletko suorittanut LVI-alan perustutkinnon ja onko sinulle karttunut kokemusta IV-asentajan töistä? Etsitkö koulutustasi vastaavaa työtä?


Etsimme nyt IV-ASENTAJAA asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työtehtäväsi ovat pääasiassa ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöitä. Työt tehdään arkisin päivätöinä. Työsuhde alkaa alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Edellytämme hakijalta LVI-alan perustutkintoa ja kokemusta IV-asennuksista sekä kuvienlukutaitoa. Lisäksi arvostamme tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.