(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Haemme joukkoomme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä IV-HUOLTOASENTAJAA Lahteen

IV-huoltoasentajana vastaat itsenäisesti monipuolisista ilmastointilaitteiden huolto-ja korjaustöistä asiakaskohteissamme Lahden alueella. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä, mutta satunnaiset viikonloppu- ja iltavuorot ovat mahdollisia. Odotammekin hakijalta työtä pelkäämätöntä asennetta, sekä joustavuutta työaikojen suhteen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (IV-asentajan ammattitutkinto), kokemusta alalta, sekä hyvää teknistä näkemystä. Sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvä IV-järjestelmien tuntemus. Työskentelet itsenäisesti kentällä, olet joustava, oma-aloitteinen sekä ulospäin suuntautunut. Omaat myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Työssä tulet tarvitsemaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Eduksi katsomme myös voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, hyvät ison talon edut, kilpailukykyisen palkan sekä hyvän tiimin tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.5.2018. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.