(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Etsimme hyvälle asiakasyrityksellemme nuorekasta, liikkumisvalmista, mukavaa kaveria IV-asennushommiin. Ensimmäisenä kohteena on Loimaalle rakennettava hoivakoti, joka alkaa iv-asennusten osalta viikolla 15 tai 16. Tämä kohde kestää n. 7kk. Asuminen paikkakunnalla järjestetty, myös työauton käyttöön mahdollisuus. 4-päiväinen työviikko ja pitkä viikonloppu. Tällä työmaalla tulet työskentelemään työparina toisen asentajan kanssa.

Asenne ratkaisee myös tässä. Voit olla pitkän linjan tekijä tai vasta pari vuotta kokemusta omaava. Perustiedot iv-asennuksista täytyy osata. Kuvien luku plussaa. Turvakortit täytyy olla ajan tasalla. Haemme vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja positiivista tyyppiä. Eli ihan tavallista ihmistä.

Tässä työssä on myös mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. Alkamassa on koko ajan uusia kohteita, joten sopivalle tekijälle on töitä pitkäksi aikaa.

Jos kiinnostuit paikasta, kysy lisää tai lähetä hakemusta linkistä. Myöskin sähköpostitse voi ottaa yhteyttä saara.antila@varvaamo.fi, puh.nro 0400 321 504/Saara.