(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
Haemme ahkeraa ja osaavaa Iv-laiteasentajaa Palmialle. Liikkuvassa työssäsi toimit pääkaupunkiseudulla vaihtuvissa asiakaskohteissa. Työssäsi menestyäksesi olet toiminut Iv-laiteasentajan töissä - asennus- tai huoltotehtävissä - jo useamman vuoden ajan.

Olet jo valmis alan ammattilainen, arvostamme työkokemusta ja itsenäistä työotetta. Sinulla on kokemusta myös ilmamäärämittauksista. Liikkuvan työsi vuoksi tarvitset ajokorttia. Myös tulityö- ja työturvallisuuskortit ovat suoritettuina. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Oletko etsimämme itseohjautuva ja ahkera työkaveri? Joustava työote ja aikaansaavuus ovat sinun vahvuuksiasi? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä ja koet meidän hakevan juuri sinua, hae meille! Jätä hakemuksesi meille 26.3. mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Palmiassa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työnkuvaasi, mukavan työympäristön, esimiehen tuen sekä ison talon edut.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Jukka Stenbäck, puh.0406526961, maanantaina ja perjantaina klo 12-13.