(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Etsimme hyvälle asiakasyritykselle kahta nuorekasta, liikkumisvalmista, mukavaa kaveria IV-asennushommiin. Ensialkuun kohteena on Loimaa ja siellä uudiskohde joka alkaa viikolla 11. Tämä kohde kestää n. 7kk. Asuminen paikkakunnalla järjestettävissä. Mahdollisuus nelipäiväiseen työviikkoon. Tässä työpaikassa on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Tässä työssä kokemusta pitää olla sen verran että itsenäinen työskentely jo onnistuu kuvien mukaan. Säädöistä kokemus plussaa. Joustavuus ja yhteistyötaidot helpottavat työskentelyä työtiimissä.

Jos kiinnostuit paikasta, kysy lisää tai lähetä hakemusta linkistä. Myöskin sähköpostitse voi ottaa yhteyttä saara.antila@varvaamo.fi, puh.nro 0400 321 504/Saara.

Värväämö on uudentyyppinen rakennusalan henkilöstövuokrausyritys jossa uudistetaan vallalla olleita vanhentuneita käytäntöjä ja tapoja. Arvostamme työntekijöitämme ja heidän tekemäänsä työtä työmailla ja pidämmekin heistä huolta mm. lounassetelibonuksien, aktiviteettien, laadukkaiden varusteitten sekä työterveyspalvelujen avulla. Luonnollisesti palkka ja kaikki korvaukset noudattavat alan TES:iä. Olemme myös tekijöillemme aina hyvin tavoitettavissa. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tapaamme tehdä työtä! https://www.varvaamo.fi/