(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja urakointikohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä ilmanvaihdon ammattilainen? Haemme nyt IV-asentajaa urakointikohteisiin Hämeenlinnaan. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Meillä pääset tekemään yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa, vastaten omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Tässä tehtävässä viihdyt, jos tykkäät itsenäisestä työstä, oman työn suunnittelusta ja joustavasta työtavasta. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan koulutus sekä muutaman vuoden työkokemusta ilmanvaihtojärjestelmien huolto- ja asennustöistä. Kiinteistöautomaation ja talotekniikan laaja-alainen tuntemus katsotaan eduksi. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja antaa Caverionilta projektipäällikkö Sami Nieminen, p. 050 390 0943 tai sähköpostitse sami.nieminen@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 4.6.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.