IV-asentaja Turkuun, töihin vaikka heti!
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2021

Hei sinä ilmanvaihdon ammattilainen!


Onnistuuko asuntokanavoinnit ja työkuvat eivät näytä vierailta? Tunnetko saneerauksen haasteet ja olet pyörinyt työmailla jo useamman vuoden ja haluat työskennellä Turun seudulla? 

Tunnistitko itsesi? Etsimme juuri nyt Turun seudun asiakkaallemme osaavia IV-asentajia monipuolisiin työkohteisiin. Tarjolla on töitä saneeraus- sekä uudiskohteissa, asuntoja sekä liike- ja toimitiloja.

Lisätietoja vielä sen verran, että:

Tässä on töitä hyvälle kaverille pidemmäksi aikaa, ja aloittamaan pääsee vaikka heti. Suosittele vaikka kaverille myös, sillä paikkoja on useampi auki. Vaikka autolla voisikin olla mukava ajaa työmaan pihaan, et sitä kuitenkaan välttämättä tarvitse. Työvaatteet saat meiltä.

Yksi juttu vielä - no miksi meille kannattaisi tulla töihin?

Ei meillä ole välttämättä tarjota näköalapaikkaa alalla, vaikka onhan työmaiden ylimmistä kerroksista hyvät maisemat. Palkkatoiveen saat ilman muuta esittää, ja me maksamme reilun palkan osaavalle tekijälle. Kyselymme mukaan 97% työntekijöistämme on tyytyväisiä meihin työnantajana, liity ihmeessä mukaan. Laita hakemus tulemaan osoitteessa: https://www.aaltovoima.fi/tyopaikat/. Niin ja, muistathan liittää ansioluettelosi mukaan.

Jos on muuta kysyttävää, ota yhteyttä vaikka Whatsappilla, sähköpostilla tai soita. Yhteystiedot löytyvät alempaa.

Terveisin,

Jami Hämäläinen, +358 50 348 1322, jami.hamalainen@aaltovoima.fi

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473585
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Varsinais-Suomi, Turku