(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja / tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Haemme nyt ammattitaitoista IV-ASENTAJAA/ TEKNISTÄ  KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteeseemme Nokialle, Nokian Renkaille.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä toimit itsenäisesti vaativassa tehdasympäristössä hoitaen IV-järjestelmien ylläpitoa ja ennakkohuoltoja. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä kiinteistöhuollon että talotekniikan ammattilaisia. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7–16 välillä, mutta olet valmis tekemään myös päivystysvuoroja. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa mahdollisimman pian.


Etsimämme henkilö on teknisen ammattitaidon omaava tiimihenkinen IV-asentaja. Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta  ja mieluiten usean vuoden kokemusta IV-asentajan ja kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja B-ajokortti ovat välttämättömät. Eduksi katsomme mahdollisuuden oman auton käyttöön. Työssäsi tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa. Viihtyäksesi tässä tehtävässä, sinun tulee pystyä työskentelemään myös kuumissa ja ahtaissa olosuhteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa, kiinnostavan ja monipuolisen työkohteen sekä mukavan työporukan.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.9.2019. Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -