(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja / tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme nyt ammattitaitoista IV-ASENTAJAA / TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteeseemme Nokialle, Nokian Renkaille.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä toimit itsenäisesti vaativassa tehdasympäristössä hoitaen IV-järjestelmien ylläpitoa ja ennakkohuoltoja. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä kiinteistöhuollon että talotekniikan ammattilaisia. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7–16 välillä, mutta olet valmis tekemään myös päivystysvuoroja. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa mahdollisimman pian.


Etsimämme henkilö on teknisen ammattitaidon omaava tiimihenkinen IV-asentaja. Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta  ja mieluiten usean vuoden kokemusta IV-asentajan ja kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävä sisältää myös paljon sähkötöitä, joten toivomme sinulla olevan myös sähköpätevyydet. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja B-ajokortti ovat välttämättömät. Työssäsi tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa, kiinnostavan ja monipuolisen työkohteen sekä mukavan työporukan.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.11.2018. Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Tomi Arkiomaa puh. 050 4111722 Juho Welling puh. 046 922 8694.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -