(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja Tampereelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Haemme asiakkallemme Tampereelle ammattitaitoista ja kokenutta IV-asentajaa.

IV-asentajana hallitset ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Työnkuvasi tulee koostumaan pääasiassa kiinteistöjen ja teollisuuden huolto-, asennus- ja korjaustöistä.

Olet juuri sopiva tekijä jos sinulla on:

- Tehtävään soveltuva koulutustausta

- Vähintään 3 vuoden kokemus alan töistä

- Asiakaspalvelulähtöisyyttä

- Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja luotettavuutta

- Valmius ja taidot itsenäiseen työskentelyyn

- Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Työsuhde on vakituinen mutta alkaa vuokratyönä. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7.30 – 16.00 välillä. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan seudulla.

Hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Janne Malmisaari.

Hae paikkaa tästä!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi