Iv-asentaja Pirkanmaalle!
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Hei iv-asentaja, oletko valmis uusiin haasteisiin?

Etsimme tällä hetkellä eri ammattitaidolla höystettyjä iv-asentajia Pirkanmaalla toimivien asiakkaidemme uudis- ja saneerauspuolen kohteisiin. Ei ole sinänsä väliä oletko alan koulutuksen omaava vasta-alkaja vai jo pidempään toiminut iv-alan ammattilainen, kaikille löytyy jotakin. Työtehtävät määräytyvät kohteen tilanteiden ja tekijän oman osaamisen mukaan. Tärkeänä pidämme halua ja kiinnostusta oppia lisää iv-alan ammattilaisena, hyvän työporukan seurassa. Kerro hakemuksessasi jo valmiiksi aiemmista iv-alan kokemuksista ja työtehtävistäsi, joista voimme puhua lisää haastattelussa.

Työ alkaa sovitusti lokakuussa, ja töiden arvioitu kesto on noin 3-6 kuukautta. Tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme omille kirjoille, mutta voit myös jatkaa työskentelyä vuokratyösuhteessa. Palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan Talotekniikka-alan TESiä noudattaen, kaikkine lisineen.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja osaava WorkPowerin HR-tiimi.

Älä turhia aikaile, vaan lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta ja soita haastatteluaika suoraan rekrytointivastaavalta!

Yhteydenottoa odotellen, HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, iv-asentaja, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499134
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere