(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja mittaus- ja säätötöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme ammattitaitoista IV-ASENTAJAA mittaus- ja säätötöihin pääkaupunkiseudulle.
 
ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin sekä urakointiin. 

Tehtävässä vastaat asennuksista, mittauksista ja säätötöistä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15.30 välille. 
 
Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen asentaja, jolla on vankka kokemus mittaus- ja säätötöistä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä vuorovaikutustaitoja. Työssä B-ajokortti on välttämättömyys ja oman auton käyttömahdollisuus etu! 


Tarjoamme sinulle vakituisen työn luotettavalla työnantajalla sekä ison talon tuen ja mahdollisuuden kouluttautua ja edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua!

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.1.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -