(Poistunut julkaisusta)

IV-ASENTAJA mittaus- ja säätötöihin (Pääkaupunkiseutu)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2018

Haemme ammattitaitoista IV-ASENTAJAA ilmamäärien mittaus- ja säätötöihin asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Tuotamme mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus-, ja uudistamispalveluita. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 

IV-asentajana vastaat monipuolisista ilmamäärien mittaus- ja säätötöistä, sekä muista huolto- ja korjausrakentamisen työtehtävistä kohteissamme pääkaupunkiseudulla. Työ on vakituinen ja työaika on arkisin klo 7-15.30. 
 
Tehtävän hoitaminen edellyttää laajaa työkokemusta ilmamäärien mittaus- ja säätötöistä ja/tai talotekniikan tai LVI-asentajan tutkintoa. Arvostamme hyvää IV-järjestelmien ja talotekniikan prosessien hyvää tuntemusta. Työskentelet itsenäisesti kentällä, olet joustava, oma-aloitteinen sekä ulospäin suuntautunut. Asiakaspalvelulähtöisyys ja myyntihenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta. Työn suorittamiseksi tarvitset vähintään B-ajokortin. Valitulle henkilölle suoritetaan turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle ISS:llä ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.8.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -