(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haemme IV-asentajaa asiakkaidemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja korjaustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Työnkuvassa osallistut erilaisiin uudis- ja saneerausasennuksiin. Toimi heti ja hae mukaan tiimiimme!

Tässä tehtävässä toimit pääsääntöisesti itsenäisesti asiakaskohteissa. Tukenasi ovat kuitenkin alamme parhaat asiatuntijat. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antaa sinun keskittyä olennaiseen. Monipuoliset ja erilaiset asiakaskohteet tuovat vaihtelevuutta työpäiviin. Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on avoin yhteistyö asiakkaan kanssa.

Sinulta löytyy LVI- / IV-alan koulutus taskustasi tai useamman vuoden työkokemusta ilmanvaihtojärjestelmien asennustöistä. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Tarvitset tehtävässä myös ajokortin sekä hallitset hyvin tietotekniikan ja mobiililaitteiden salat. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jarkka Venäläinen, p. 050 581 0715. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 18.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.