(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja, Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy
Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy:lle Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

ILMANVAIHTOASENTAJAA.

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ammattilainen ilmanvaihtoasioissa. Erityisosaamistamme ovat ilmastointiurakointi sekä ilmastointihuolto- ja saneeraustyöt, joissa pitkä, 40 vuoden kokemus ja asiantuntemus pääsevät parhaiten esiin. Meillä on ilmanvaihtotarvikkeiden myymälä, Jyväskylän Seppälässä. Toiminta-alueemme on Jyväskylä ja Jyväskylän seutu.

Työnkuvaan kuuluu IV-laitteiden asennus Jyväskylän alueella asunnoissa, kiinteistöissä sekä tehdasympäristöissä. Työ on kokoaikainen ja sitä tehdään itsenäisesti.

Odotamme Sinulta:
- Kokemusta vastaavista tehtävistä
- B-ajokorttia
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Itsenäistä ja vastuullista työotetta

Tarjoamme Sinulle vakituisen työn innostavassa ja ammattitaitoisessa ympäristössä, monipuolisten töiden parissa sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä. Palveluksessamme on n. 30 ilmastointialan ammattilaista, joten suuretkin ilmastointityöt onnistuvat joustavasti ja asiantuntevasti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 27.10.2019 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Go On Jyväskylä, Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi .