(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja kerrostalotyömaalle
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Haemme nyt sinua innokas ja asiakaspalveluhenkinen IV-asentaja! Toimintamme kasvaessa etsimme nyt uutta ammattitaitoista työkaveria kerrostalotyömaalle Helsinkiin uudisrakennuksen pariin. Tehtäviisi kuuluu kerrostalokohteiden IV-järjestelmien omatoiminen asentaminen.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva ammatillinen perustutkintoa(IV-asentaja) sekä aiempaa kokemusta IV-asentajan tehtävistä. Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Viihdyt tehtävässä erinomaisesti, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen ja luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä. Sinulta löytyy myös ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jari Sarkki, p. 050 390 0201 tai yksikönpäällikkö Arto Honkarinta, p. 050 560 1697.

Hae tehtävää 15.9.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.