(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja, kärkimies
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Vahvistamme asennusresurssejamme hakemalla itsenäiseen työhön kykenevää, ammattitaitoista IV-asentajaa Ouluun. Tehtäviisi kuuluu ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustehtävät vaihtelevissa kohteissa. Hae heti mukaan!

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulta löytyy ilmastointiasentajan koulutus taskustasi sekä vähintään viiden vuoden kokemus ilmanvaihtojärjestelmien valmistus- ja asennustehtävistä. Lisäksi sinulla on osientekotaitoja ja levitysoppiosaamista. Arvostamme kokemusta kärkimiehenä toimimisesta.

Sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Kykenet työskentelemään omatoimisesti ja itsenäisesti vaihtelevissa tilanteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Mauri Backman, p. 040 869 0968. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 23.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.