(Poistunut julkaisusta)

Iv-asentaja huoltokohteisiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme IV-ASENTAJAA asiakasyrityksemme vaihtuviin huoltokohteisiin Tampereelle.

Työ sisältää mm. ilmastointilaitteiden säätö- ja huoltotöitä saneerauskohteissa. Iv-kanavien asennustaito on eduksi tehtävään haettaessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työtehtävistä, mutta tehtävään on mahdollista myös hakea mikäli sinulla on alan opintoja. Työtehtävät määrittyvät työntekijän osaamisen mukaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön! Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi vaihtuvien kohteiden vuoksi.

Asiakkaamme etsii tekijää, jolla mahdollisuus sitoutua työtehtävään. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme kirjoille. Mikäli olet opiskelija ja Sinulla on mahdollisuus työskennellä vain kesäkausi niin ota yhteyttä tai laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. Palkkaus TES mukaan.

Me WorkPowerilla tarjoamme työntekijöillemme asianmukaisen palkan sekä mahdollisuuden myös edetä työtehtävissä. Haluamme palvella sinua 100% ja mikäli meillä ei ole juuri nyt avoinna sinulle sopivaa työtehtävää niin poikkea toimistolle kahville ja tule kertomaan meille osaamisestasi!

Lisätietoja tarvittaessa: Juuli Friberg p.040 590 2825