(Poistunut julkaisusta)

IV-Asentaja, Cervi Talotekniikka Oy (Turku)
Cervi Talotekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Cervi Talotekniikan missio on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme ilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

Haemme nyt kasvun tueksi IV-ASENTAJIA vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle!

Tehtävässä vastaat monipuolisista IV-asennus- ja huoltotöistä. Kohteet ovat saneeraus- ja uudiskohteita, joissa suoritetaan puhdistus-, asennus- sekä huoltotöitä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. talotekniikan perustutkinto tai LVI-alan perustutkinto) ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta. Toivomme että osaat toimia tarvittaessa itsenäisesti, mutta myös osana ammattitaitoista tiimiä. Otamme huomioon uransa alkuvaiheilla olevat ja jo enemmän kokemusta kartuttaneet tekijät, joten hae paikkaa rohkeasti!

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan lisäksi hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi sekä mahdollisuuden edetä työurallasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn heti. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Täytä hakemus ohessa olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi/koulutuksesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346, arkisin klo 9-16.