IV-asennuspäällikkö, Assemblin Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Haemme ammattitaitoista IV-ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ asiakasyrityksellemme Assemblinille vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin!

Asiakasyrityksemme on Pohjoismainen talotekniikkaratkaisujen palveluiden tarjoaja. Yritys urakoi ja huoltaa LVISAK- järjestelmiä muun muassa toimistoissa, halleissa ja kauppakeskuksissa. Etsimme tällä hetkellä Helsingin toimipisteeseen IV-alasta jo kokemusta omaavia henkilöitä, kenellä on halu tulla osaksi Assemblinin kasvutarinaa.

Työtehtävän kuvaus

IV-asennuspäällikkönä vastaat projektien toteutuksesta ja projektien tarvittavasta resursoinnista. Toimit projekteja suorittavien asentajien esimiehenä ja vastaat kohteiden aikatauluista ja taloudellisen tuloksen kehittymisestä. Roolissa pääset osallistumaan myös uusien henkilöiden rekrytoimiseen. Viihdyt työmailla vaihtelevissa kohteissa sekä vietät myös aikaa toimistolla. Työssäsi teet tiiviisti yhteistyötä kohteisiin osallistuvien projektipäälliköiden kanssa.  

Hakijan profiili

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta IV-alalta. Omaat hyvän teknisen osaamisen, omasta asennustaustasta voi olla hyötyä. Sovellut hyvin johtamaan omaa tiimiä ja sinulla on tavoitteellinen ja kokonaisvaltainen ote eri sidosryhmien kanssa tehtävään yhteistyöhön ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on positiivinen lisä.

Tarjoamme

Tarjoamme haasteellisen työn nopeasti kehittyvässä, isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista ja sen kehittämistä arvostetaan. Organisaation erilaisten kohteiden kautta on mahdollista kehittää ammattitaitoaan ja kasvaa toimialan todelliseksi asiantuntijaksi. Saat rinnallesi ammattitaitoisten ja alaisiaan tukevien esimiesten tuen.

Kiinnostuitko?

Haku toteutetaan yhteistyössä Uniflex Suomi Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä, 040 689 3200. Hae heti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1387665
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki