IV-alan sähköasentaja Caverionille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Sähköasentaja, IV

 

Caverion Suomi Oy, Etelä-Suomi, Vantaa

Sähköalan osaaja, kiinnostaako työskentely talotekniikan/ilmanvaihdon parissa? Etsimme uutta tiimikaveria ilmanvaihdon sähköisten komponenttien asennustehtäviin pääkaupunkiseudulle! Oletko sinä etsimämme vuorovaikutustaitoinen tekijä, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään?

Asentajana työpäiväsi koostuvat IV-koneiden sähkökomponenttien vaihto- kytkentä- ja korjaustehtävistä asiakaskohteissamme. Pääset työskentelemään laajasti talotekniikan laitteistojen parissa ja tutustumaan myös alan uusimpaan teknologiaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan koulutus sekä jo mielellään aikaisempaakin kokemusta sähköalan töistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla alalla pitkään työskennellyt konkari, vaan voit hyvin olla oppimishaluinen ja reippaalla asenteella varustettu tulevaisuuden osaaja! Ymmärrys tai kiinnostus IV-laitteiden toiminnasta katsotaan eduksesi, koska työtehtävä keskittyy vahvasti ilmanvaihdon pariin. Lisäksi sinulla tulisi olla B-ajokortti sekä mielellään oman auton käyttömahdollisuus.

Toivomme, että omaat itsenäisen työotteen ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten Eazybreak liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin tuleviin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jarkka Venäläinen, p. 050 466 7980. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Toimi pian, sillä tarkastelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Iida Peltoniemi
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 476 8787
iida.peltoniemi@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot