(Poistunut julkaisusta)

Itsenäinen myyjä / Myynnintuki
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Tunnetko metallialaa ja koetko paloa itsenäiseen myyntityöhön?


Meillä on paikka juuri sinulle. Tämä työ voi olla sinulle joko lisätyönä tai on myös mahdollista tehdä ihan kokopäivätyönä. Kyseessä on 6 kk määräaikainen työsuhde, mutta jos tuloksia syntyy, niin on mahdollista jatkoonkin. Tätä työtä voit tehdä paikasta riippumatta eli kyseessä on puhtaasti etätyö.


Yritys
Elektrorakenne Oy on vuonna 1972 perustettu vaativiin alihankintatöihin erikoistunut yritys. Yli 40-vuotinen historiamme, laadukkaat tuotteet, ammattitaito ja halu palvella asiakkaita yrittäjähenkisellä asenteella päivästä toiseen ovat arvoja, joita vaalimme!

Työtehtävä

Työtehtäviisi kuuluu uusien asiakkaiden kartoittaminen ja kontaktoiminen. Näiden puhelutietojen kirjaaminen järjestelmään ja tarvittaessa ajan buukkaaminen myyntipäällikölle. Jos taas olet jo kokeneempi myyjä voit tehdä myös itsenäisesti asiakaskäyntejä.


Arvostamme
-Aikaisempaa kokemusta myynnistä

-Tuntemusta metallialasta

-Itsenäistä ja tuloksellista työotetta

Hakuprosessi:

Jos tämä tehtävä puhutteli sinua ja voisit kuvitella itsesi tässä tehtävissä meidän kanssa, jätä hakemus ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi, sekä millainen persoona olet. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian. Haku päättyy 23.02.2020

Heräsikö sinulla kysyttävää?


Yhteydenottoasi odottaa Paula Takkinen, HR Trainee
044 745 5170 ma-pe klo 10.00-15.00

Avainsanat: myynti, B2B, etätyö, metalliala