(Poistunut julkaisusta)

Item Data Specialist Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019
Konecranes-konsernissa pääset osaksi maailmanlaajuista teknologiayhtiötä, joka tarjoaa asiakkaille liiketoimintoa nostavia nostolaitteita ja kunnossapitopalveluja. Item Data Specialistin työnkuva tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä asiantuntevan tiimin ympäröimänä. Tehtävässä menestymiseen vaikuttaa työkokemusta enemmän aito motivaatio ja halu oppia ja kehittyä.
KUVAUS
Item Data Specialistina pääset työskentelemään monipuolisesti kansainvälisellä tasolla tuotetietohallinnan ja data-analytiikan prosessien parissa. Pääsääntöisenä tehtävänäsi on tuottaa ja käsitellä laadukasta dataa eri liiketoimintayksiköille, jotta liiketoiminnot pystyvät toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tuet liiketoimintaa erilaisten tuotetietoihin liittyvien ongelmien kanssa sekä IT:n avulla ajat uusia tietoja järjestelmään. Lisäksi kehität prosesseja sujuvammaksi tuotetiedon näkövinkkelistä. Ymmärrys IT-järjestelmistä ja liiketoiminnan prosesseista sekä rohkea asenne antavat sinulle valmiudet tarttua tehtävään, joka tarjoaa sopivassa suhteessa vastuuta sekä vapautta.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät joustavilla työajoilla (esim. etätyö mahdollinen)
* Mahdollisuuden ottaa vastuuta ja kehittyä kansainvälisessä työympäristössä

TYÖNKUVA

* Tuotetiedon prosessien kehittäminen
* Data-analyysien tuottaminen liiketoimintayksikköjen tarpeita varten
* Tuotetiedon hallintaan liittyvä kouluttaminen ja konsultointi liiketoiminnan käyttäjille
* Tuotetietojen hallintaan liittyvien tukipyyntöjen käsitteleminen ja ongelmanratkaisutehtävät
* Sisäinen asiakaspalvelu sekä kommunikointi ja yhteistyö eri sidosryhmien välillä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (IT/teknillinen)
* Jonkin verran aikaisempaa relevanttia työkokemusta sekä ymmärrystä liiketoiminnan prosesseista ja niiden kehittämisestä tuotetiedon näkökulmasta
* Sujuva Excel-osaaminen (esim. pivot & vlookup)
* Ymmärrystä ja kiinnostusta eri IT-järjestelmiin
* Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen


Eduksi katsomme kokemuksen PLM/PDM -työkaluista ja SAP-järjestelmästä.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen

* Yhteistyökykyinen
* ItsenäinenMuuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Koneenkatu 8, Hyvinkää


* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranes puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille] (mailto:krn01@academicwork.fi).Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.