(Poistunut julkaisusta)

IT-yhteyspäällikkö, OVT
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Etsimme vahvistusta Integraatioratkaisut-tiimiimme OVT sanomayhteyksien alueelle toimittajayhteyksien avaamiseen ja testaamiseen. Olisitko sinä uusi yhteyspäällikkömme?

Mitä tulet meillä tekemään?

IT-yhteyspäällikkönä vastaat kaikkien OVT sanomayhteyksien avaamisesta toimittajaorganisaatioidemme ja oman organisaatiomme välillä. Teet yhteyksien avauspyynnöt ja toimitat tähän tarvittavat tiedot IT-toimittajille ja operaattoreille, sekä tiedotat yhteyksien avaamisen etenemisestä tarvittaville tahoille. Lisäksi vastaat yhteyksien testaamisen suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä toimit toimittajiemme yhteyshenkilönä testausprosessin aikana. Huolehdit siitä, että toimittajan masterdata on kunnossa niin testi- kuin tuotantoympäristössäkin.

Parhaat eväät tehtävässä menestymiselle antaa vastaava aiempi kokemus OVT-yhteyksien, yhteyksien testauksen, masterdatan ja toimittajahallinnan parista SAP-ympäristössä.

Millaiseen joukkoon tulet?

Me Integraatioratkaisut-tiimissä näemme itsemme organisaation sisäisenä palvelutiiminä ja mahdollistajana. Emme ole tukifunktio vaan samassa pöydässä istuva kumppani talomme eri osaajille. Meille kuppikuntaisuus ja oman edun tavoittelu on vierasta, sillä päämäärämme ja tavoitteemme ovat meille yhteisiä samalla kun yksilölliset vastuut ovat selkeitä. Ratkomme ainutlaatuisia haasteita, joten ymmärrämme, että emme voi rakastua omiin ensimmäisiin ideoihimme tai tanssia aina ruusuilla.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tulet työskentelemään yhteisöön, jossa osaamistasi arvostetaan. Käyttämämme teknologiat ovat vähintäänkin ajan tasalla, ja monessa asiassa meitä voisi sanoa jopa edelläkävijöiksi. Tukena työssämme on toimittajakumppaniemme paras osaaminen sekä talomme omat konkarit.

Työskentelet laajojen kokonaisuuksien kanssa.  Mittaluokkamme on Suomessa uniikki ja samaa voi sanoa ratkaisuistammekin.  Tehtävässäsi saat laajan katsauksen niin omaan organisaatiomme kuin toimittajiemme ratkaisuihin ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi mielenkiintoisessa ympäristössä.

Lisäksi tarjoamme Suomen parhaat henkilöstöedut.

Oletko etsimämme osaaja?

Tämä tehtävä on mielestämme oiva osaajalle, jolla on kokemusta OVT-yhteyksien toteutuksesta ja testaamisesta SAP-ympäristössä. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tervetuloa mukaan!

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 9.3.2020 mennessä. Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Iiris Urtela juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 28.2.2020 klo 13-14 numerosta 0107 682 270. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen iiris.urtela@sok.fi.