(Poistunut julkaisusta)

IT-tuotemyyjä (Key Customer Specialist)
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme asiakkaallemme, IT-tuotteiden ja -palveluiden toimittajalle Atea Oy:lle, IT-alan tuotemyyjää (Key Account Specialist).

Olet osa Atean avainasiakaspalvelutiimiä. Tärkeimpänä tehtävänäsi on tukea Atean myyntiä ja osallistua asiakaslupauksien täyttämiseen nimetyissä asiakkuuksissa. Olet avainasiakkaan ensisijainen kontakti Atean asiakaspalveluun tuotteissa ja ratkaisuissa. Lisäksi vastaat nimettyjen avainasiakkaiden verkkokaupan ylläpidosta, asiakaspalavereista ja -raportoinnista.

Sinulla on jo vankkaa kokemusta IT-alan tuotemyynnistä ja nautit ongelmien ratkaisusta hyvällä ja positiivisella palveluasenteella. Olet itseohjautuva ratkaisukeskeinen myyjä. Vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitosi ovat erinomaisia. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi alan ammattilaisten kanssa. Menestykseen tehtävässä sinua siivittää kokemuksen lisäksi kaupallinen tai teknillinen koulutus.

Atean asiakaspalvelutiimeissämme työskentelee lähes viisikymmentä asiakaspalvelun huippuammattilaista eri puolilla Suomea. Tuoteosaajien tiimissä tuotemyyjiä on noin 15 eri puolilta Suomea. Voitkin liittyä Atean myyntitiimiin Vantaalla tai jossakin muussa Atean toimipisteessä (esim. Oulu, Lahti, Vaasa, Pori, Tampere, Kuopio, Turku, Jyväskylä) eli paikkakunnalla, mikä parhaiten sopii elämäntilanteeseesi.

Atealaisille on kunnia-asia tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta Atean asiakkaille. Pääset Atealla monipuolisten työtehtävien ja kehittymismahdollisuuksien pariin, tekemään itsenäistä työtä hyvässä tiimissä. Töissä Atealla on tekemisen meininki. He arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Vaikkakin työsuhde solmitaan Baronan kanssa, Atealla olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Atealaisia yhdistää se, että he tekevät asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Kuulostaako hyvältä? Mikäli kyllä, laita hakemusta heti tulemaan Baronan hakukanavan kautta. Tilaa uudelle tiimiläiselle on saman tien.

Lisätietoja antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715, tiistaina 1.10. ja perjantaina 4.10. klo 12.30 – 14.00.