(Poistunut julkaisusta)

IT-tukipalvelun asiantuntija
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi

IT-TUKIPALVELUN ASIANTUNTIJA

Haemme IT-tukipalvelun asiantuntijoita Service Centeriimme. Haemme henkilöitä sekä vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen sekä osa- ja määräaikaisiin tehtäviin.

MISTÄ ON KYSE

Teknisenä asiakaspalvelijana huolehdit tiimisi kanssa asiakkaidemme monipuolisista työpyynnöistä. Olet asiakkaidemme tukena esimerkiksi erilaisten ohjelmistojen peruskäyttöön ja käyttöoikeuksiin liittyvissä tehtävissä. Kommunikaatio asiakkaiden kanssa hoituu usean eri kanavan, kuten puhelimen, Teamsin, sähköpostin ja chatin kautta.

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia ja pohjoismaalaisia yrityksiä. Liityt Service Centerin palvelutiimeihin, jossa lähes 60 kollegaasi työskentelevät nyt pääsääntöisesti etänä sekä Kuopion ja Espoon toimistoillamme. Mikäli jotain työpyyntöä ei saada ratkaistua, välität työpyynnön eteenpäin ratkaistavaksi eri asiantuntijatiimeillemme. Tukenasi kinkkisempien pähkinöiden ratkaisemisessa ovat esimerkiksi tietoliikenne-, tietokanta- ja palvelintiimien asiantuntijat.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

IT-tukipalvelun asiantuntijana hurmaat asiakkaidemme loppukäyttäjiä joskus haasteellisissakin IT-tukipalvelutilanteissa. Työskentelet päivittäin erilaisten tietokoneisiin, mobiililaitteisiin ja sovelluksiin liittyvien tilanteiden parissa. Teknologioina ovat yleisimmät yritys- ja toimistokäytössä olevat kokonaisuudet, kuten MS Office 365 -sovellusperhe, Windows 10, Intune ja Active Directory. Yleisymmärrys palvelin- ja tietoliikenneympäristöistä tulee myös hyvin tutuksi. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, eli sinun ei tarvitse olla vielä tekninen syväosaaja, vaan pystyt oppimaan kaikki muut tarvittavat tekniset taidot tiimisi tukemana.

Työssäsi tärkeintä on asiakaspalveluhenkinen asenteesi ja perusosaaminen IT-ympäristöihin ja teknologioihin tukee vahvasti onnistumistasi. Sinulta löytyy luonnostaan hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja olet halukas työskentelemään useiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa. Tässä tehtävässä pääset takuuvarmasti oppimaan jatkuvasti uutta, eli et pelkää kohdata uusia tilanteita - kinkkisetkin tehtävät saadaan aina ratkaistua oma-aloitteisuudella ja tiimityöllä. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja viestit lisäksi sujuvasti konsernikielellämme englannilla.

Parasta työssämme on kollegat ja asiakkaat, joilta saamme kiitosta hyvin hoitamastamme työstä. Huolehdimme kasvumahdollisuuksistasi ja pidemmällä tähtäimellä ajateltuna sinulle voi löytyä useita erilaisia urapolkuja talon sisältä.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle työkalut onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, joustavat työajat, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako kiinnostavalta? Aloita haku osoitteessa www.experis.fi, ilmoitathan itsestäsi viimeistään 27.10.2020 mennessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Senior Consultant Tiina Venäläinen numerossa 050 300 4372 tai sähköpostitse tiina.venalainen@manpowergroup.fi. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää Enfolla työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.