(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilöitä Service Deskiin Tampereelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haemme nyt asiakkaallemme useampaa IT-tukihenkilöä työskentelemään Service Desk:iin Tampereelle. Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa voit yhdistää sekä ihmisten parissa työskentelyn ja tietotekniikan? Voit olla niin opintojen loppuvaiheessa oleva, vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo IT-tuen osaaja, joka etsii uusia haasteita. Kerro meille itsestäsi!

Nyt sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työnkuvaan, mielenkiintoisessa työympäristössä! Service Desk -asiantuntijat käsittelevät palvelupyyntöjä, asentavat ohjelmistoja ja tarjoavat teknistä tukea yritysasiakkaille. Työvälineitäsi ovat puhelin, chat-keskustelu, etähallinta ja sähköposti. Tarvittaessa tukipyynnöt siirtyvät seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tavoitteena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet taitava ongelmanratkaisija, kiinnostunut kimuranteistakin pulmatilanteista ja pystyt luontevasti myös ”multitaskaamaan”. Työssäsi et jää koskaan ongelmien kanssa yksin, vaan käytettävissäsi ovat aina kannustava tiimi ja osaavien kollegoiden tuki. Viihdyt hektisessä työympäristössä ja osaat myönteisen asenteesi avulla selvittää palvelupyynnöt hymyssä suin.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta/IT-tuesta ja teknisten ongelmien ratkonnasta. Harrastuneisuuden katsomme isoksi plussaksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa.

Työt alkavat pikimmiten marraskuun aikana ja työsuhde on arvioilta noin puolen vuoden määräaikaisuus. Työsuhteessa on kuitenkin vahva optio jatkosta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 07-17 välille.

Tehtävään edellytämme:

• soveltuvaa IT alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

• osaamista Windows 7/10 käyttöjärjestelmästä (asennukset ja ongelmanratkonta) sekä MS Office osaamista (myös Outlook)

• perusosaamista AD käyttäjähallinnasta

• ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

• valmiuksia työskennellä myös kiireessä ja paineen alla

• positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

Tarjoamme:

• mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön

• mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT alalla

• loistavan tiimin työsi tueksi

• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian, mutta viimeistään 24.9 mennessä!