(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilöitä Service Deskiin Tampereelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Etsimme nyt kolmea (3) ruotsin kielen osaavaa henkilöä työsuhteeseen asiakkaamme teknisen asiakastuen tiimiin Tampereelle. Oletko kenties it-urasi alussa tai kokenut teknisen asiakastuen taitaja ja palat halusta päästä teknisiin tehtäviin palvelemaan asiakkaita? Etsimme juuri sinua!

Nyt sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työnkuvaan, mielenkiintoisessa työympäristössä! IT-tukihenkilöt käsittelevät palvelupyyntöjä, asentavat ohjelmistoja ja tarjoavat teknistä tukea yritysasiakkaille. Työvälineitäsi ovat puhelin, chat-keskustelu, etähallinta ja sähköposti. Tarvittaessa tukipyynnöt siirtyvät seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tavoitteena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet taitava ongelmanratkaisija, kiinnostunut kimuranteistakin pulmatilanteista ja pystyt luontevasti myös ”multitaskaamaan”. Työssä et jää ongelmiesi kanssa yksin vaan käytettävissäsi on aina kannustava tiimi ja osaavien kollegoiden tuki. Viihdyt hektisessä työympäristössä ja osaat myönteisen asenteesi avulla selvittää palvelupyynnöt hymyssä suin.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi it-uransa alkuvaiheessa olevalle asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta it-tuesta ja teknisten ongelmien ratkomisesta. Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on erittäin tärkeää tehtävässä menestymiselle. IT-tukihenkilöt työskentelevät tiimissä, joka tarjoaa asiakastukea pääasiallisesti suomeksi, mutta myös englanniksi sekä ruotsiksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada monipuolista ja arvokasta it-alan työkokemusta alan johtavassa ja arvostetussa yrityksessä.

Töitä tehdään arkipäivisin (ma-pe). Asiakkaamme toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustassa. Kyseessä on noin 6 kuukauden määräaikainen työsuhde, jossa on optio myös jatkosta. Työsuhteessa työnantaja on Barona IT Oy.

Onko sinulla:

• soveltuva it-alan koulutus tai alan opintoja

• osaamista Windows 7, 8 ja 10 -käyttöjärjestelmistä

• kokemusta MS Office -tuoteperheestä ja Outlook-ympäristön asennuksista. 0365-ympäristön kokemuksesta saa lisäpisteitä

• asiakaslähtöinen työskentelyote

• kyky toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti

• kommunikointitaito suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi

Jos on, jätäthän hakemuksesi pian, sillä saatamme haastatella henkilöitä jo hakuajalla. Prosessin ensimmäinen haastatteluvaihe suoritetaan itsenäisesti tehtävän videohaastattelun avulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään valitusta teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.