(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilöitä Service Deskiin ja lähitukeen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Me Barona IT:llä etsimme asiakkaidemme syksyn tuleviin tarpeisiin Service Deskiin, lähitukeen sekä liikkuvaan lähitukeen IT-alan osaajia eri mittaisiin työsuhteisiin!

Oletko IT-alan osaaja, joka etsii uutta mahdollisuutta? Tai oletko opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut tulevaisuuden kyky? Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa voit yhdistää sekä ihmisten parissa työskentelyn ja tietotekniikan?

Service Desk -asiantuntijat käsittelevät palvelupyyntöjä, asentavat ohjelmistoja ja tarjoavat teknistä tukea yritysasiakkaille. Työvälineitäsi ovat puhelin, chat-keskustelu, etähallinta ja sähköposti. Tarvittaessa tukipyynnöt siirtyvät seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tavoitteena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Lähituen työtehtävissä voit työskennellä joko liikkuvasti tai kiinteästi loppuasiakkaiden toimitiloissa. Tehtävässä tulet ratkaisemaan erilaisia IT-alan ongelmia face to face loppuasiakkaiden luona. Lähituen tehtävissä lähtökohtaisesti edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta, koska päivän aikana tulet liikkumaan Tampereen alueella.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet taitava ongelmanratkaisija, kiinnostunut kimuranteistakin pulmatilanteista ja pystyt luontevasti myös ”multitaskaamaan”. Viihdyt hektisessä työympäristössä ja osaat myönteisen asenteesi avulla selvittää palvelupyynnöt hymyssä suin.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta/IT-tuesta ja teknisten ongelmien ratkonnasta.

Etsimme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia työntekijöitä, ja siksi tehtävä sopii hyvin niin opiskelijalle kuin kokopäivätyötä etsivällekin.

Tehtävään edellytämme:

• soveltuvaa IT alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

• vahvaa osaamista Windows 7/10 käyttöjärjestelmästä (asennukset ja ongelmanratkonta) sekä vahvaa MS Office osaamista (myös Outlook)

• ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

• valmiuksia työskennellä myös kiireessä ja paineen alla

• positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

Tarjoamme:

• mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön

• mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT alalla

• loistavan tiimin työsi tueksi

Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian!