(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilöitä kesätöihin
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Oletko työssäsi oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen? Oletko tehokas tiedon hankkija ja taitava ongelmanratkaisija? Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa voit yhdistää sekä ihmisten parissa työskentelyn ja tietotekniikan?

Me Barona IT:llä etsimme nyt kesätyöntekijöitä IT-tukitehtäviin työskentelemään asiakkaallemme, StoraEnsolle Kouvolan Inkeroisiin. Kyseessä on Service Desk -tehtävä, jossa tarjotaan monipuolista teknistä tukea Stora Enson omalle henkilöstölle valtakunnallisesti etätyökaluja hyödyntäen. Tiimissä on vapaita paikkoja kolmelle kesätyöntekijälle!

Työtehtäviin kuuluvat Stora Enson sisäisten IT-palvelupyyntöjen käsitteleminen, asennukset sekä tekninen tuki yritysasiakkaille etähallinnan, puhelimen ja sähköpostin avulla. Tarvittaessa tukipyyntöjä siirretään seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tarkoituksena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman pitkälti jo ensimmäisessä vaiheessa. Työ edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja erilaisten tietoteknisten kokonaisuuksien omaksumiseen. Olethan innokas myös jakamaan tietoa sekä halukas työskentelemään yhteistyössä muiden tiimijäsenten kanssa.

Työssä pääset hyödyntämään monipuolisesti aikaisempaa kokemusta tietokoneiden sekä IT-järjestelmien parissa. Meille on hyvin tärkeää, että toimit luontevasti ja laadukkaasti asiakkaiden kanssa etkä hätkähdä haastavampiakaan ongelmatilanteita. Katsomme eduksi, mikäli tuotantoympäristöt ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Tulet toimimaan tiimissä, jossa teknistä tukea annetaan pääasiallisesti suomeksi, mutta tarvittaessa myös englanniksi. Arvostamme erittäin paljon myös ruotsin kielen taitoa, joten kerrothan, mikäli pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös ruotsin kielellä.

Tehtävään edellytämme:

  • soveltuvia IT alan opintoja

  • vahvaa osaamista Windows 7 ja Windows10 -käyttöjärjestelmästä (asennukset ja ongelmanratkonta) sekä vahvaa MS Office -tuotteiden osaamista (versiot 2010, 2013, 2016 ja O365)

  • harrastuneisuutta IT-alalta

  • positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

  • mahdollisuutta käyttää työkielinä sujuvaa suomen ja englannin kieltä

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön

  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT-alalla

  • loistavan tiimin työsi tueksi

Kesätyöt alkavat lähtökohtaisesti toukokuussa, mutta mahdollisuuksien mukaan jo aikaisemmin. Kerrothan hakemuksesi yhteydessä toiveesi aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi suhteen. Lisääthän hakemuksesi yhteyteen myös cv:si.