(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilöitä Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Hakuaika päättyy 16.09.2018

Suunnitteletko kansainvälistä suuntaa urallesi? Haaveiletko työskentelystä ulkomailla? Entä miltä kuulostaa työ, jossa saat yhdistää IT:n ja asiakaspalvelun? Ota seuraava askel kohti unelmiasi, ja tule töihin Puolan Katowiceen! Nyt on haussa huipputyyppejä IT-tukitiimimme vahvistukseksi Katowicen toimipisteeseen.

Baronan Katowicen kotoisa asiakaspalvelu- ja IT-tukiyhteisö toivottaa sinut tervetulleeksi töihin Euroopan sydämeen! Tulevat työtehtäväsi sisältävät puhelimitse, sekä chatin, sähköpostin tai muun sähköisen kanavan kautta hoidettavia IT-tukitöitä suomalaisten asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä asiakasyrityksemme työntekijöille. Työ on vakituinen, ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumista.

Kenelle työ sopii?

Meillä työskentelee hyvin monenlaisilla taustoilla olevia ihmisiä. Olet yhtä tervetullut yhteisöömme vastavalmistuneena ensimmäistä työpaikkaansa etsivänä osaajana, kuin kokeneena ammattilaisena, joka haaveilee uusista mahdollisuuksista ulkomailla.

IT-taidoista on ehdottomasti hyötyä tehtävässä, ja osaaminen voi perustua harrastuneisuuteen tai alan koulutukseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua. Tärkeintä on, että olet tietoteknisesti näppärä, ja asiakaspalveluhenkinen, sekä ihmisläheinen ratkaisu motivoivat sinua eteenpäin.

Kolmivuorotyö pitää työaikasi vaihtelevina ja päätyökielenäsi on suomi. Englannin kieli on kuitenkin hyvä hallita, sillä asuthan ulkomailla, ja tämä katsotaan eduksi myös hakemuksessa. Mikäli olet nopea oppimaan ja tuki-, ja ongelmanratkaisutyö innostaa sinua, tulet varmasti pärjäämään tehtävässä hyvin!

Miksi sinun kannattaisi tulla Baronalle töihin Katowiceen?

Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja etenemismahdollisuudet aina haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä. Kaupunki tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, ja palkkasi takaa hyvän elintason. Myös matkustaminen Puolan sisällä, että Krakovan kautta muualle Eurooppaan on nopeaa ja edullista.

Voit käydä tutustumassa meihin vielä enemmän: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/

Mitä enää mietit vaan hae nyt!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Ennen kaikkea pääset näkemään maailmaa ja kokemaan jotain erilaista. Haastattelut aloitamme heti sopivien henkilöiden löytyessä ja työt alkavat lokakuussa tai  sopimuksen mukaan. Joten  ethän siis aikaile, vaan hae heti!

Rekrytointia hoitaa

Jarita Laitinen
0408382804