(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilöitä Baronalle Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Hakuaika päättyy 28.04.2019

Haaveiletko työskentelystä ulkomailla ja suunnittelet kansainvälistä suuntaa urallesi? Miltä kuulostaa työ, jossa saat yhdistää IT:n ja asiakaspalvelun? Nyt on haussa huipputyyppejä IT-tukitiimimme vahvistukseksi Katowicen toimipisteeseen.

Baronan Katowicen kotoisa asiakaspalvelu- ja IT-tukiyhteisö toivottaa sinut tervetulleeksi töihin Euroopan sydämeen! Tulevat työtehtäväsi sisältävät puhelimitse, sekä chatin, sähköpostin tai muun sähköisen kanavan kautta hoidettavia IT-tukitöitä asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä asiakasyrityksemme työntekijöille.

Työt alkavat jo toukokuun aikana ja haemme pitkäaikaisesti sitouvia tekijöitä joukkoomme. Jos toukokuun aloitus tulee liian pikaisesti, voit silti jättää hakemuksesi ja kertoa, milloin voisit aikaisintaan aloittaa.

Kenelle työ sopii?

IT-taidoista on ehdottomasti hyötyä tehtävässä, ja osaaminen voi perustua harrastuneisuuteen tai alan koulutukseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua. Tärkeintä on, että olet tietoteknisesti näppärä, ja asiakaspalveluhenkinen, sekä ihmisläheinen ratkaisu motivoivat sinua eteenpäin.

Työajat ja palkkaus

Kolmivuorotyö pitää työaikasi vaihtelevina. Työ on vakituinen, ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumista. Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta ja kiinteän kuukausipalkan päälle on mahdollista tienata bonuksia perustuen päivittäiseen tekemiseesi.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja etenemismahdollisuudet aina haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä. Kaupunki tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, ja palkkasi takaa hyvän elintason. Myös matkustaminen Puolan sisällä, että Krakovan kautta muualle Eurooppaan on nopeaa ja edullista.

Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/ ja löydät meidät myös Instagramista nimellä baronakatowice.

Mitä enää mietit, hae nyt!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus asiakaspalvelutiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä!

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi! Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin numerosta 0408382804.

Voit tulla myös keskustelemaan työtehtävästä ja rekrytointiprosessistamme chattiimme arkisin osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/

Rekrytointia hoitaa

Jarita Laitinen
0408382804