IT-Tukihenkilö
Koja-Yhtiöt Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021
Koja-Yhtiöt Oy
Monipuolinen ja kehittyvä Koja-Yhtiöt Oy -konserni tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Vastuullinen perheyritys luo parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan. Konserni palvelee asiakkaitaan yli 85 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 100 M€ ja henkilömäärä on n. 450. Emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi konserniin kuuluvat Koja Oy ja Chiller Oy sekä näiden tytäryhtiöt ja toiminnot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, USA:ssa ja Venäjällä. Mahdollistaaksemme positiivisen kehityksen ja menestyksen myös tulevaisuudessa olemme jo usean vuoden ajan investoineet merkittävästi. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.koja.fi

Ratkaisuidemme laadun varmistavat oma tuotekehitys, suunnittelu, tuotanto sekä asiantuntevat palvelut. Kehitämme toimintamme jatkuvasti ja vahvat tekijät tarvitsevat vahvat tukipilarit, siksi haemme Tampereen toimipisteelle nyt sinua,

IT-TUKIHENKILÖ

Tulet toimimaan kolmihenkisessä IT-tiimissä teollisuuden monipuolisessa ympäristössä eri IT-laitteiden ja järjestelmien parissa IT-tukihenkilönä. Tehtävät sisältävät esimerkiksi käyttäjien opastusta ja auttamista, laitteiden asennuksia, koneisiin ja laitteisiin liittyvien ongelmien ratkaisua, käyttäjätilien luontia ja verkkoyhteyksien tarkistamista.

Tukihenkilön rooli on asiakaspalvelutyötä ja ajoittain hektistä, joten tehtävässä tarvitaan palveluhenkisyyttä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Ratkot teknisiä haasteita tehokkaasti, oma-aloitteisesti ja vastuuntuntoisesti. Tukitehtävät tulevat pääosin suomen kielellä, mutta ulkomaisten toimipisteiden kanssa toimiminen edellyttää myös englannin kielen taitoa.

Entä tekninen osaaminen?

Windows-käyttöjärjestelmät sekä erilaiset laiteasennukset ja tukitehtävät ovat sinulle tuttuja. Sinulla on ymmärrystä Microsoft Office 365, Azure ja LAN-WAN liittyvistä ratkaisuista, tietoturvasta ja palomuureista. Sinulla on peruskokemus palvelinten hallintaan liittyvistä tehtävistä (Windows, Linux, Vmvare tai tietokantaosaaminen katsotaan eduksi).

Ensisijaisesti etsimme tekijää, jolla on intohimoa työskennellä ihmisten parissa. Takaamme sinulle huolellisen perehdytyksen tehtävään ja ylläpidämme osaamistasi jatkossakin. Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä monipuolisen työympäristön jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälistyvässä yrityksessä.

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä, yrityksestä ja yrityskulttuurista. Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 28.6.2021 mennessä. Etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuajalla, joten hakemista ei kannata jättää viimeiseen päivään!


Ota yhteyttä:

Sijainti: Lentokentänkatu 7, Tampere
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466343
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa