(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haemme nyt vahvistusta IT-tiimiimme palkkaamalla vakituiseen työsuhteeseen

IT-tukihenkilön

hoitamaan laite- ja ohjelmistoasennuksia, päivityksiä, sekä antamaan henkilökunnalle opastusta ja käyttäjätukea erilaisissa ongelmatilanteissa (tietokoneet, AV-laitteet, mobiili ja tulostimet).

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja työskentelet mielelläsi ihmisten parissa
  • Tartut toimeen oma-aloitteisesti ja sinua ei haittaa tulla keskeytetyksi, kun kaipaamme apuasi
  • Microsoftin tuotteet (Windows10, Office 365) ovat sinulle entuudestaan tuttuja
  • Sinulta löytyy kiinnostusta tai osaamista palvelinpuolen tehtäviä kohtaan
  • Sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus 

Tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneelle tai vastaavissa tehtävissä muutaman vuoden työkokemusta kerryttäneelle henkilölle. Toivomme työyhteisöömme positiivista ja aktiivista jäsentä, joka viihtyy myös kärsivällisyyttä ja asiakaslähtöistä asennetta vaativien tehtävien parissa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sekä kykyä työskennellä useampien projektien parissa yhtäaikaisesti. 

Meillä Tapiolan Lämmöllä työntekijät viihtyvät aidosti ja pääsetkin tekemään töitä työyhteisössä, jossa tiimihenki toimii saumattomasti. Työsuhde-etuna tarjoamme kattavan työterveyshuollon, lounasedun, sekä vuosittain 400€ hyvinvointirahaa, jonka voit käyttää niin liikunta- kuin kulttuuripalveluihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.10 klo.12.00-14.00, 16.10 klo.12.00-14.00, sekä 21.10 klo.12.00-14.00, yksikönpäällikkö Mikko Kauppinen numerossa 020 750 5323 tai sähköpostitse mikko.kauppinen@tl-konserni.fi

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 25.10.2020 mennessä. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.