(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö
Rovaniemen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Rovaniemen seurakunnan tietohallintotoimisto hoitaa IT-palvelut 24 asiakasseurakunnalle. IT-alueen eteläisin seurakunta sijaitsee Pudasjärvellä sekä pohjoisin Utsjoella. Neljän hengen tietohallintotoimisto palvelee IT-alueella n. 600 työntekijää. Toimistomme sijaitsee Rovaniemellä.

Etsimme joukkoomme vuoden 2020 loppuun saakka määräaikaista IT-tukihenkilöä, jonka päävastuuna on hoitaa HelpDesk-järjestelmää sekä käyttöönottaa uusia matkapuhelimia. HelpDesk-järjestelmästä puretaan kaikki vikatiketit jotka tulevat asiakasseurakunnilta.

Toivomme, että sinulla on kokemusta Windows 10 työasemien hallinnasta. Sinulla on Microsoft O365 -tuoteperheen tuntemusta, ymmärrät Windows serverit, Active Directoryn ja Android-matkapuhelimet. Luonteeltasi olet avoin tiimipeluri ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on mielellään kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Toivomme, että tehtävään valittavalla on soveltuva alan koulutus esim. tietojenkäsittelyn ammattikorkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen hyvää ymmärtämisen taitoa. Tehtävään valittavalla tulisi olla vähintään kaksi vuotta työkokemusta it-alan vastaavista töistä.

Tehtävän palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 403 tai 501 mukainen riippuen henkilön koulutus- ja osaamistasosta (2104,40 € - 2225,64 + mahdolliset kokemuslisät). Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottoa toimitettava todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään KirkkoHR:n kautta 31.3.2020 klo 15.00 mennessä
Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Kristian Mustonen, p. 040 5530 816 tai sähköpostitse kristian.mustonen@evl.fi.