(Poistunut julkaisusta)

IT-Tukihenkilö
Kirkkopalvelut ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Kirkkopalvelut ry hakee Järvenpään toimipisteeseen IT-tukihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu laite- ja ohjelmistoasennukset Windows järjestelmissä sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Vastuullasi on työpyyntöjen vastaanottaminen, tietoteknisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen sekä käyttäjien opastaminen paikan päällä ja etähallintatyökalujen avulla. Tällaisia työpyyntöjä on mm. työasemiin, printtereihin, mobiililaitteisiin, AV-laitteisiin ja O365:een liittyvät kysymykset.

IT-tukihenkilö työskentelee vahvasti asiakasrajapinnassa, jonka vuoksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa, rohkeaa ja reipasta asennetta. Toivomme myös sinulta oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä työssäsi.

Työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Työpisteesi on puolet ajasta Järvenpään toimipisteessä ja puolet pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi 24.11.2019 mennessä osoitteeseen sampsa.ristimaki@kirkkopalvelut.fi