(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
IT-tukihenkilöitä tietokoneiden toimialuemuutoksiin

Tampereen yliopiston tietokoneita siirretään vanhoista ympäristöistä uuteen eli tietokoneita ns. migroidaan automaattisesti toimialueesta toiseen. Haemme lisävoimaa siirtoihin liittyvien ongelmatilanteiden selvittämiseen ja korjaamiseen yhdessä yliopiston IT-tukihenkilöstön kanssa. Tehtävä edellyttää kokemusta IT-tukihenkilön tehtävistä ja tottumusta auttamaan asiakasta tietokoneeseen liittyvissä ongelmissa.

Työt alkavat 21.10.2019 ja päättyvät 18.12.2019. Kyseessä on arkisin tehtävä kokopäivätyö, työajan ollessa klo 8-16. Esim. opiskelijoiden on mahdollisuus tehdä myös osa-aikatyötä, osa-aikatöistä sovitaan erikseen. Työtehtävät sijoittuvat muutosaikataulun mukaan Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun eri kampuksille.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta IT-tukihenkilön tehtävistä
Innostusta asiakaspalvelutyöhön
Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
Joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Aktiivista ja itsenäistä työotetta


Tarjoamme sinulle

Sopivasti haasteelliset työtehtävät
Asiantuntijatiimin tuen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ilmoitathan hakemuksessasi selkeästi, jos olet kiinnostunut osa-aikatyöstä. Kerro myös, että kuinka monta tuntia viikossa pystyt työskentelemään.

Haastatteluiden ensimmäinen kierros tehdään videohaastattelutyökalun avulla eli tarkkailethan sähköpostiasi mahdollisen haastattelukutsun varalta.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Hämeenkatu 20, 4.krs., 33200 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi